Hugland

12095160_103172856710803_2809154507958456984_o

Køb billetter HER.

Personlig skildring af Lars H.U.G og hans comeback-plade.

Det er ikke let at have høje forventninger til sig selv. Hverken for én selv eller for dem, der skal hjælpe en med at indfri dem. Til gengæld er resultatet så meget desto større, når det hårde arbejde til sidst bærer frugt. Alt dette kunne Lars H.U.G. og hans medmusikant og selvudnævnte livvagt Povl-Kristian skrive under på, da den tidligere Kliché-frontmands første soloalbum i 21 år, ’10 sekunders stilhed’, sidste år endelig lå klar. ‘Hugland’ skildrer dens kaotiske og kreative tilblivelse i alle dens op- og nedture, i et portræt af det ind imellem dysfunktionelle, men kunstnerisk slidstærke og i sidste ende helt igennem elskelige forhold mellem den legendariske sanger og hans brave bandkammerat. For selvom han har været ude af rampelyset i lidt mere end bare 10 sekunder har Lars H.U.G. stadig både sangene, musikaliteten og de hårdtkøbte erfaringer til at lægge Roskilde Festival ned.

Premiere i Grand Teatret torsdag den 5. november kl. 21:30. [Facebook Event]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s