Diary of a Chambermaid

15831395313_764223a280_o

Jean Renoir og Luis Buñuel har været der før, men det har heldigvis ikke forhindret Benoît Jacquot I at prøve kræfter med Octave Mirbeaus klassiske roman. Årets åbningsfilm fra filmfestivalen i Berlin har en perfekt castet Léa Seydoux (‘Adéles liv’) i hovedrollen som den frimodige tjenestepige Célestine, der ved, at hun er bedre tjent, men at konventioner og kønsroller nødvendigvis må vanskeliggøre hendes vej op ad samfundets stige. En stram matrone og hendes sleske mand er andre bump på vejen, hvor også husets stoute gartner (Vincent Lindon) byder sig til. Køb billetter HER.

‘Slender, saucy re-adaptation of Octave Mirbeau’s novel.’ Variety

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s