Asger Schnack har set Janis

12043161_10206822176087505_2208796251418531065_n

Asger Schnack på Facebook:

Jeg var inde at se ”Janis. Little Girl Blue” i går – som er en bevægende og endnu en gang tankevækkende film om eneren og samfundet (fandme om ikke de vælger hende som den grimmeste mand i deres sydstatskonformisme) og stoffer som beskyttelse, men også om en tid, der havde solen med i kærligheden og et kammeratskab, som var båret af det – og inspireret af stemningen måtte jeg naturligvis høre Janis Joplin her til morgen. Jeg hørte ”Pearl”, som er den, jeg forbinder med Janis Joplin (foruden ”Cheap Thrills” (med omslag af Robert Crumb)). Men det var først, da jeg kom til ”In Concert”, dobbelt-lp’en fra 1972, at jeg pludselig kunne huske det hele. Det var den plade, vi hørte igen og igen. Det var den plade, der var Janis Joplin (for mig).

Køb biletter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s