Skyerne Over Sils Maria

video-still-large_1280x720_sBQzcg_2_dk_1_15154_36339_292684_1172

Juliette Binoche spiller skuespilleren Maria Enders, hvis karriere har toppet. Ansporet af sin assistent Valentine (Kristen Stewart) siger Enders ja til en rolle i en genindspilning af det teaterstykke, der i sin tid gjorde hende til en stjerne. Denne gang skal hun blot ikke spille den unge, smukke stjerne, men en ældre, livstræt kvinde – og det har hun det selvsagt vanskeligt med. Som øvelserne skrider frem, bliver det klart for Maria, at rollen kun minder alt for meget om hendes eget liv. Skuespil og virkelighed flyder sammen, og det bliver tydeligt, at der gemmer sig en slange i det ellers så idylliske Alpe-paradis. Køb billetter HER.

‘Juliette Binoche giver en af sine ubestridt bedste præstationer.’ Johnny Vinther Jensen, Filmz (6 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s