’Born to Lose’ – filmen om og med Lorenzo ’Guf’ Woodrose

12188076_850266391753836_8861394678911743590_o (1)

12019942_832672343513241_6644934944978785431_n (1)

Når man bruger det meste af sin tid på øl, tjald og syrerock er vejen til berømmelse svær og måske ikke så attråværdig endda. Forsangeren i Spids Nøgenhat, Lorenzo ‘Guf’ Woodrose, balancerer på en knivsæg mellem behovet for integritet og drømmen om anerkendelse. Det sidste indfries, da Spids Nøgenhat kåres som årets live-navn ved Danish Music Awards – til både deres egen og musikbranchens store overraskelse. I Palle Demants intime dokumentar kommer vi tæt på et sensitivt gemyt, der med ungdommen bag sig udmærket ved, at livet i overhalingsbanen har sin pris – men som også føler, at han må fuldføre sin mission.

Så er der premiere på ’Born to Lose’ – filmen om og med Lorenzo ’Guf’ Woodrose, frontmanden i Spids Nøgenhat. Her genkalder han sig sit første møde med bevidsthedsudvidelsen – hos tandlægen, høj på lattergas og med billeder fra Afrika kørende i tandklinikkens loft!

Tredive år senere falder han lyksaligt om på en mark under lyseblå himmel, mens smøgerne vælter ud af brystlommen. Netop de psykedeliske oplevelser er grundpillen i Spids Nøgenhats tilbageskuende syrerock, der nok er forankret i en svunden tid, men ikke desto mindre har vundet bred popularitet i de seneste år – noget, bandets pris som bedste live-navn til Danish Music Awards i høj grad vidner om.

’Born to Lose’ skildrer Woodrose og bandmedlemmernes forsøg på at håndtere den pludselige berømmelse uden at give afkald på det kunstneriske særpræg. Og at nyde livet i fulde drag, selv om ungdommen kun er et minde.

Fremragende film om manden bag Spids Nøgenhat.’ – Henrik Queitsch, Ekstra Bladet  (5 stjerner)

‘Born to Lose’ har biografpremiere den 2. december – i Grand i samarbejde med Soundvenue og med musikledsagelse! Forsalget er startet.

Læs også: Lorenzo doesn’t ever want to come down.

Læs også: Lorenzo Woodrose psych rock playlist (del 1).

Læs også: Lorenzo Woodrose psych rock playlist (del 2).

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s