Standing Tall

12112211_1104357872931095_646711328685405996_n

Årets åbningsfilm fra Cannes er socialrealisme fra øverste, nervepirrende hylde. Catherine Deneuve spiller en dommer, som involverer sig den halvvoksne dreng Malony (Rod Paradot), hvis eneste rygstøtte er hans enlige mor (Sara Forestier), som kalder ham et monster og ikke ligefrem har fod på det opdragelsesmæssige. På en opdragelsesanstalt i landlige omgivelser møder Malony ikke kun Yann (Benoît Magimel), som selv har en ungdomskriminel baggrund og nu lever af at rette nye lømler til, men også en jævnaldrende pige, som hjælper ham med at tilegne sig helt basale færdigheder som læsning og skrivning. Køb billetter HER.

‘Et stykke intens socialrealisme.’ Kim Skotte, Politiken

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s