John Williams genfundne mesterværk STONER hyldes på CPH:DOX

timthumb (2)

Lørdag den 7. november har vi maratonoplæsning af bogen i caféen. Det kører fra kl. 9-19. Forhenværende politidirektør Hanne Bech Hansen, litterat og radiovært Klaus Rothstein, klinisk professor, dr.med. Bente Klarlund Petersen, lektor i engelsk Marlene Ruth Edelstein, manusskriptforfatter Dunja Gry Jensen, anmelder ved Politiken Kim Skotte og mange flere hylder det sent opdagede mesterværk – ved at læse det højt! Hør et kapitel, to eller fjorten. Hele oplæsningen transmitteres til Bogforum Kl. 19.30 viser vi ’The Act of Becoming’ – om bogen og dens pludselige renaissance.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s