Min Lille Søster

medium_cc119087bf51043d6c295d519bd78588-minlillasyster_poster

Stella er 12 år gammel. Hendes storesøster Katja er nærmest perfekt i Stellas øjne. Hun er forældrenes øjesten, er fantastisk til kunstskøjteløb, og Stella vil gøre næsten hvad som helst for at blive som sin søster. Men snart opdager Stella, at Katja alligevel ikke er så perfekt. I jagten på det perfekte har Katja ladet en spiseforstyrrelse tage kontrollen over sit liv. Da Stella konfronterer hende, begynder en farlig leg, hvor alle kneb gælder. ‘Min lille søster’ er en rørende film om søskendekærlighed og det at vælge rigtigt – både for sig selv og andre. Filmen har vundet masser af priser, inklusive Krystalbjørnen i Berlin og publikumsprisen i Gøteborg. Køb billetter HER.

‘Barskt, rørende og umådeligt vigtigt!’ Ida Rud, Filmmagasinet Ekko (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s