45 år

16450522242_36cc22bddd_o

Ved verdenspremieren i Berlin var der ikke et øje tørt. ’45 år’ (som tog begge festivalens skuespillerpriser) har ’Amour’-kvaliteter, selv om filmens ægtepar ikke er nået til samme skelsår og alder, som Michael Hanekes hovedpersoner. Også her er tilbageblikket vigtigt. Da ægteparret Kate (Charlotte Rampling) og Geoff (Tom Courtenay) skal til at fejre 45-årsjubilæet for deres ægteskab, modtager han et brev om, at man har fundet liget af hans ungdomskærestes i en gletsjer i Schweiz. Brevet kommer til at kaste lange skygger ind over det årelange ægteskab og de igangværende festforberedelser.

‘Hjerteskærende kompleks og overvældende… en klog, elegant og inderligt seværdig film.’ Rasmus Brendstrup, Filmmagasinet Ekko (6 stjerner).

Køb billetter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s