Naturens Uorden

plakat_naturensuorden

Vi er en verden af velskabte og fejlfrie mennesker, men med genteknologien kan vi spore og fravælge det uønskede og uperfekte. Journalisten og komikeren Jacob Nossell er spastiker, han burde allerede fra fødslen være ‘fravalgt’. Nu er han i realiteten en belastning for samfundsøkonomien – og i bedste fald et interessant studie. Med et intakt intellekt fanget i et svækket kropshylster er han selveste legemliggørelsen af normalitetens dilemma; Han er for handicappet til at være normal og for normal til at acceptere sig selv som handicappet. For at forstå sin egen skæbne sætter han sig for at udfordre normalitetsbegrebet. Instrueret af Christian Sønderby Jepsen. Køb billetter HER.

‘Rørende, komisk og tankevækkende.’ Rasmus Stenbæk Iversen , Ekko (5 stjerner).


Læs mere her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s