Do Not Disturb

215219

OBS! Filmen spiller kun i dag kl. 19. Køb billetter HER.

Tandlægen Michel er en rigtig feinschmecker, så da han får fingrene i et jazz-album, han altid har drømt om at eje, burde dagen være reddet. Nu er det bare hjem til den parisiske patricierlejlighed og frem med pladespilleren. Men verden er mod ham. Først vil hans hustru bekende sine udenomsægteskabelige sysler, så dukker hans voksne søn uanmeldt op, og lidt senere er det hans bedste ven, som også kræver sit. På kort tid kommer så mange ubekvemme sandheder frem, at selv en løgner og manipulator af Guds nåde vil have svært ved at stå imod. Men Michel er gjort af stærkt stof – og hans opskruede forventninger til den antikvarisk indkøbte jazzplade gør ham kun ekstra modstandsdygtig. Instrueret af Patrice Leconte.

‘It’s hard to imagine this blatant crowd pleaser not striking a chord with audiences.’ French Cinema Review.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s