Praktikanten

large-poster_560x800_EbfttF_2_dk_1_17538_35282_282277_1078

Hjertevarm komedie med Robert De Niro og Anne Hathaway i hovedrollerne. Robert De Niro spiller den 70-årige enkemand Ben Whittaker, som er gået på pension. Han synes dog, at livet som pensionist er blevet lidt trivielt. I forsøget på at få lidt luft under vingerne bliver han seniorpraktikant hos et ungt smart online modefirma. Det styres af den benhårde og stressede chef Jules Ostin (Anne Hathaway), der ved, hvad hun vil og på ingen måde mener, at hun har brug for hjælp. På trods af dette og deres forskelligheder, er det måske lige netop Bens venskab, hun alligevel står og mangler.

‘Omsider en god film med Robert De Niro… med gehør for komedie og flair for romantik.’ Jacob Wendt Jensen, Berlingske (4 stjerner).

Køb billetter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s