Se en otte minutters Arcade Fire kortfilm på Grand bloggen og den nye dokumentarfilm i Grand Teatret

ARCADE-FIRE-REFLEKTOR-TAPES-3-1024x576-1024x576

’The Reflektor Tapes’ er et kollagepræget lyd- og billeddrøn om et band i energisk bevægelse på vej væk fra den konforme stadionrock, bandet kunne være endt i. Optagelser fra koncerter, studier og gader i Jamaica, Haiti og Canada blandes med koncertoptagelser fra store arenaer i London og i instruktøren Kahlil Josephs* hjemby, Los Angeles. Det er Jospehs debutfilm. Han er især kendt for sit kunstfærdige, stemningsfulde arbejde med blandt andre Kendrick Lamar og Flying Lotus. Køb billetter til filmen HER.*Der er i skrivende stund ikke noget dansk Wikipedia opslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s