X + Y

X-Y

Morgan Matthews’ dokumentar ’Beautiful Young Minds’ – om unge, socialt udfordrede genier – er inspirationskilden til denne fine og rørende fortælling om Nathan (Asa Butterfield), der altid har haft svært ved at knytte sig til andre mennesker, men til gengæld er han uovertruffen, når det kommer til tal og matematik. Det talent spotter den uortodokse matematiklærer Martin (Rafe Spall), som sætter sig for at udvikle Nathans evner. Da Nathan udtages til det OL i matematik, International Mathematical Olympiad, ændrer hans verden sig i takt med at en spirende selvtillid blomstrer – og nye venskaber etableres.


Køb billetter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s