Eden: Mia Hansen-Løves DJ-film fra Paris

media (1)

‘Eden’ er en kærligheds- og dannelseshistorie, der udspilles omkring den elektroniske musikscene i Paris i 1990’erne – med Daft Punk i begivenhedernes centrum. Paul spiller soulbaseret elektronica – French Touch – med afsæt i acts som Daft Punk, Dimitri from Paris og Cassius. Sammen med sin bedste ven starter Paul DJ-duoen Cheers, der hurtigt finder et publikum, men opholdet på berømmelsens tinder bliver kortvarigt. Mia Hansen-Løve har gestaltet ‘Eden’ i samarbejde med broderen Sven, som selv har en fortid som DJ. Filmen indfanger atomsfæren i klub- og musikmiljøet, så det føles, som var man der selv.

‘Dj-film byder på små mirakler og et uimodståeligt soundtrack.’ Sofie Lykke Stenstrop. Soundvenue (5 stjerner)

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s