Kim Foss: Den danske pige besnærer Venedig

IMG_3518

IMG_3517

IMG_3522

Man tror det er løgn. I foråret var Tom Hooper (’Kongens store tale’) i København for at indspille ’The Danish Girl’ om verdens første kønsskifteopererede mand, danskeren Einar Wegener, og nu har den første visning så fundet sted i Venedig. Eddie Redmayne og Alicia Vikander spiller hovedrollerne, og Oscar-kursen er lagt, skal vi hilse og sige. Men Vejle Fjord ser altså ikke sådan ud i virkeligheden (men gid den gjorde). Nyhavn, Det Kongelige Teater og Magstræde ligner til gengæld sig selv. Glæd jer til dansk premiere til februar.
Følg løbende Kims besøg på filmfestivalerne i Venedig og Toronto her på bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s