Tavshedens labyrint

tavshedens_labyrint_plakat

Frankfurt i 1958. En krigstræt nation vil helst glemme, hvad der skete under Anden Verdenskrig. Da en journalist ved et tilfælde opdager, at en tidligere fangevogter i Auschwitz-lejren nu arbejder på den lokale skole, er det kun den unge advokat, Johann Radmann, der vil påtage sig sagen. Nu er det op til Radmann at grave dokumenter frem, der kan fælde fangevogteren, men undervejs finder han afgørende beviser mod tusindvis af SS-officerer, der tjente i den grufulde udryddelseslejr, og som nu er offentligt ansatte. Instrueret af Giulio Ricciarelli.


Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s