Kim Foss: Venedig har slået dørene op for den store filmfest

IMG_3484

IMG_3504

IMG_3505

Venedig har slået dørene op for den store filmfest. I morgen gælder det Tobias Lindholm, der kommer til Lidoen for at præsentere verdenspremieren på KRIGEN. Når han er hjemme igen, præsenterer han værket ved filmsludder i Grand. Det er på tirsdag den 8. september. Forsalget er startet. Og ellers ligner festivalen sig selv. Den Calder-lignende udsmykning af Palazzo del Cinema er oppe igen, og festivalens signatur-location, Hotel des Bains (hvor Gustav von Aschenbach led sig frem i ‘Døden i Venedig’), er stadig lukket for offentligheden.


Følg løbende Kims besøg på filmfestivalerne i Venedig og Toronto her på bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s