The Visit – An Alien Encounter

d30cded162

DOXBIO-filmen ’The Visit’ dokumenterer menneskets første møde med intelligent liv fra rummet – et møde, der endnu ikke har fundet sted. Siden opfindelsen af radiokommunikation har vi sendt signaler ud i rummet for at fortælle andre civilisationer om vores eksistens. Med eksklusiv adgang til FN’s kontor for ‘Anliggender vedrørende det ydre rum’ – samt eksperter fra verdens førende rumforskningscentre – udforsker filmen det første møde med en besøgende fra rummet. Konfrontationen mellem os og det ‘fremmede’ begynder med de enkle spørgsmål: Hvorfor er I her?

‘Original dokumentar iscenesætter det første møde med liv udefra… et uhysterisk, nysgerrigt selvportræt.’ Søren Vinterberg, Politiken (5 hjerter)

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s