Se tre klip fra den nye Woody Allen film her og hele filmen i Grand Teatret

Irrational_Man_Offi_907003a

Kærligheden og morderiske (og moralske) intriger går hånd i hånd i Woody Allens seneste film, hvor Joaquin Phoenix med åben skjorte og ølvom giver den som filosofiprofessoren Abe Lucas, der er midt i en eksistentiel krise. Manden finder dog en ny mening med livet, da han – ansporet af en indtagende studine (Emma Stone) – vover sig ud på dybt vand. Med filosofien som alibi og sikkerhedsnet retfærdiggør Abe hvad som helst, inklusive mord! Behøver vi sige, at hele den kostelige anretning ud over at levere drilsk tankegods også er en svært underholdende affære.Køb billetter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s