Jeg er Ingrid

INGRID_A4_RGB

Den 29. august i år ville Ingrid Bergman være fyldt 100 år, så timingen af filmen om (og med) en af verdens største skuespillerinder kunne ikke være bedre. Stig Björkman har skabt sit værk på opfordring af Ingrid Bergmans datter, Isabella Rossellini, som foreslog ham at lave ‘en film om mor’. Gennem Isabella får han mulighed for at fortælle Ingrid historie i hendes egne ord og billeder. Og sikken en guldgrube af optagelser med (og kommentarer fra) den tredobbelte Oscar-vinder, der bl.a. er kendt for uforglemmelige præstationer i klassikere som ‘Casablanca'(1942), ‘Gaslys’ (1944) og Ingmar Bergmans ‘Høstsonaten’ (1978).

‘Portrætfilmen om Ingrid Bergman er lige så nærværende og kompromisløs som hovedpersonen.’ Michael Bo, Ekko (5 stjerner)
Køb billetter HER.

1 Response

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s