Forpremiere på Krigen og filmsludder med Tobias Lindholm og Pilou Asbæk

krigen_still

Arrangement

Tirsdag den 8. september kl. 18.30 i Grand Teatret, København.

Soldaten Claus er kompagnichef og udstationeret i Helmand i Afghanistan. På en rutinemission bliver han sammen med sine mænd fanget i en farlig situation. For at redde sine mænd tager Claus en skæbnesvanger beslutning, og da han vender hjem til Danmark, til kone og tre børn, er det med en anklage for krigsforbrydelser hængende over hovedet.

Kom til forpremiere på Krigen, der har Pilous Asbæk i hovedrollen som soldaten Claus, og mød Asbæk, instruktør Tobias Lindholm og producer René Ezra til en filmsludder med Informations filmredaktør, Christian Monggaard, hvor også publikum får mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet finder sted tirsdag d. 8. september kl. 18.30 i Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8 i København.

Pris: 95 kr.

Køb din billet HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s