Sommeren ’92

11855871_949074181797389_6807613613493324174_n

Den lød interessant på papiret, men den er blevet endnu sjovere i virkeligheden: Kasper Barfoeds veloplagte drama-komedie om de danske europamestre og landstræner Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen). Ricardo er Danmarks mest udskældte mand, og kun hans kone Jonna (Lene Maria Christensen) forstår ham. Men i Sommeren ’92 får han en uventet chance. Fodboldlandsholdet skal til EM i Sverige på et afbud – læsset med interne konflikter, uenigheder og de personlige udfordringer. Ricardo er dog overbevist om, at de sammen kan gøre det umulige. Med blandt andre Mikkel Boe Følsgaard, Cyron Melville og Gustav Dyekjær Giese.

https://plus.google.com/+BTDK/posts/ZFJ98k5d5NS

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s