Ruth & Alex

Ruth-and-Alex-poster

Man skulle ikke tro det, sådan som de stråler om kap her, men Diane Keaton og Morgan Freeman har faktisk aldrig spillet over for hinanden før. Alene deres kemi er hele billetprisen værd. Det aldrende par – Ruth og Alex i filmen – overvejer at flytte fra deres ellers livfulde lejlighed i Brooklyn, hvor Alex har haft sit atelier gennem alle årene. Men parret opmuntres ikke af mødet med de mennesker, som byder på lejemålet, og da slet ikke af et par besigtigelser af nye lejligheder på Manhattan, hvor de selv kan flytte ind. Måske er livet i det gamle nabolag, hvor alle kender alle, ikke så ringe endda?

‘Fornøjelig komedie der især lever i kraft af Morgan Freeman og Diane Keaton.’ Johs. H. Christensen, Jyllands-Posten (4 stjerner)


Køb billetter her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s