Standing On Water

11889529_1658769611003809_4042121590361468032_n

‘Standing On Water’ er historien om danske Casper Steinfath, der har udviklet sig til en af verdens bedste stand up paddle surfere. Det er historien om, hvordan passion får en dreng til at trodse frygten for vand og på den anden side finde porten til en verden, hvor surfing bliver til leg. Leg, der rører sjælen så dybt, som man overhovedet kan komme. Det er historien om stærke familiebånd, broderskab og opblomstringen af et dansk surf community i Cold Hawaii. Det hele skildres på en rejse, hvor vi følger Casper fra de første skridt, op gennem ungdommen, frem til voksenlivet og til en karriere som professionel Stand Up Paddle surfer.Besøg det officielle web site her. Bestil billetter til forestillingen den 26. august her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s