Den Store Biografdag

797x448_biodag_0

Så er det tid igen. Søndag den 23. august er det Den Store Biografdag. På denne dag kan alle aldersgrupper se film i alle genrer til kun halv pris af den ordinære billetpris. Bemærk at der kun er salg – ingen reservation – til billetter på denne dag. Bemærk også, at vi åbner biografen fra morgenstunden. Dagen er arrangeret af Danske Biografer og Foreningen af Filmudlejere i Danmark (FAFID) med støtte fra Det Danske Filminstitut.Arrangementet har tidligere trukket mellem 100.000 og 150.000 biografgængere ind foran det store lærred. I år forventer arrangørerne at alle de danske biografers 58.000 sæder vil blive udsolgt.

Læs mere om Den Store Biografdag på kino.dk, dfi.dk og på Grands hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s