Woody Allen – Irrational Man

irrational-man

Kærligheden og morderiske (og moralske) intriger går hånd i hånd i Woody Allens seneste film, hvor Joaquin Phoenix med åben skjorte og ølvom giver den som filosofiprofessoren Abe Lucas, der er midt i en eksistentiel krise. Manden finder dog en ny mening med livet, da han – ansporet af en indtagende studine (Emma Stone) – vover sig ud på dybt vand. Med filosofien som alibi og sikkerhedsnet retfærdiggør Abe hvad som helst, inklusive mord! Behøver vi sige, at hele den kostelige anretning ud over at levere drilsk tankegods også er en svært underholdende affære.

PRESSEKLIP:

Woody Allen overvejer indimellem, hvordan han kan begå mord og slippe af sted med det. Det samme gør hovedpersonen i instruktørens nye film, dramakomedien ’Irrational Man’, filosofiprofessoren Abe, der har erkendt, at filosofi alene ikke hjælper på hans eksistentielle angst. Information har talt med Woody Allen om filosofi, romantik og fascinationen af mord.

Med Irrational Man har Woody Allen for anden gang givet sin kvindelige hovedrolle til rødtoppen Emma Stone. Ekko gransker den kvindeglade filmkunstners største muser.

For Woody Allen har Dostojevskijs roman ”Forbrydelse og straf” altid været en besættelse og en inspiration. Læs mere på jp.dk.

79-årige Woody Allen ville blive en ensom mand, hvis han havde fået lov til at myrde alle, der irriterede ham, siger han til Berlingske.

Politiken har mødt Woody Allen i Cannes her og anmelder filmen her.OPDATERING: Her er den tyske trailer (OBS! Grand viser original versionen med danske tekster).Bestil billetter her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s