Søren Solkær udstiller Amy Winehouse-portrætter i Grand Teatret

SS-Amy-Winehouse1

Den internationalt anerkendte danske fotograf Søren Solkær* (født 1969), hvis street art udstilling SURFACE kan fanges i Øksnehallen til og med i morgen, onsdag den 29. juli – var den sidste fotograf, der havde æren af at lave fotosessions med Amy Winehouse inden hun tragisk døde i sit hjem i London, 23. juli 2011.

Resultatet af disse sessions (i henholdsvis London og Dublin) er en stribe prægnante, intime og personlige portrætter af en af verdens største sangere. Fotograferet af en af verdens bedste musikerfotografer.

Udstillingen omfatter i alt 13 værker.

Udstillingen kan ses i biografens åbningstid, fra 11 formiddag til 22 aften, alle ugens dage, og den er naturligvis kommet i stand i anledning af Asif Kapadias* Amy, der har Danmarkspremiere torsdag den 30. juli – i Grand Teatret – køb billetter her! – og biografer landet over.

*Der er i skrivende stund ingen dansk Wikipedia side.

About Kim Foss

Managing Director of Grand Teatret and Camera Film, Copenhagen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s