Miraklerne

MIRAKLERNEFORPREMIERERETTET

Alice Rohrwacher modtog instruktørprisen i Cannes for sin magisk-realistiske film, der fabulerer over livet på landet i den italienske provins. Her bor den 12-årige Gelsomina med sin mor, sine tre søskende og sin gnavne, men godhjertede far, der ernærer sig som biavler med hele familiens tålmodige hjælp. En dag møder børnene som i et fatamorgana et filmhold, der – med en eventyrligt smuk værtinde (Monica Bellucci) – skal optage et tv-show, hvor de lokale bønder inviteres til at præsentere deres produkter. Og pludselig oplever Gelsomina sig selv og sin familie udefra. ‘Miraklerne’ er en sanselig og fremfor alt dybt fantasifuld film om den mærkelige overgang fra barndom til tidlig ungdom, hvor man oplever alt, som var det for første gang. En tilstand, som Rohrwacher fremkalder med fænomenal, poetisk overbevisning, hvor man mærker sommervarmen helt ned i tæerne. Læs mere på pressematerialet her.


Biografpremiere i Grand Teatret den 6. august.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s