Amour Fou

AMOUR FOU 02

Den unge poet Heinrich (baseret på virkelighedens Heinrich von Kleist) leder i Berlins bedre kredse efter en partner, som han kan udleve et usædvanligt ønske sammen med. Vi er i starten af 1800-tallet, romantikken er det nye sort – og Heinrich vil begå selvmord for sine poetiske idealer. Problemet er bare, at han ikke kan finde nogen, der vil følge ham i døden. I hvert fald ikke før han møder den smukke Henriette. Jessica Hausner* har med Amour Fou* skabt, hvad hun selv kalder en romantisk komedie, der rammer lige i hjertekulen. Det er smygende weltschmerz og humor lige så mørk og elegant ironisk, som periodens manerer byder.

Premiere torsdag den 30. juli. Køb billet her.

*Der er i skrivende stund ikke et dansk Wikipedia opslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s